Wat is WerkFRuit

WERKFRUIT

De fruitschaal is weer hip en mag nu voor(t)aan op de werkplek staan! Werkfruit is het kosteloos aanbieden van fruit aan medewerkers binnen en buiten het kantoor en voor klantenrelaties bijvoorbeeld bij de receptie van uw bedrijf of bij bijeenkomsten, lunches of meetings.

VoorFRuit! verzorgt elke dag weer een blijmaker op de werkvloer: wij bieden werkfruit pakketten rijk gevuld met mooi en smaakvol fruit. Met voorkeur met fruit uit de Westfriese boomgaard. De trots van de telers presenteren wij graag bij u op kantoor. Wij zorgen ervoor dat alle medewerkers er met nieuwe energie tegenaan kunnen gaan.

WIE MAAKT ER GEBRUIK VAN WERKFRUIT?

Voor grote, middel grote-en kleine bedrijven, instellingen en organisaties is het werkfruit een grote energiebezorger, dat ontzettend gewaardeerd wordt.

Als bedrijf heeft u de keuze uit grote of kleine pakketten, luxe- of basispakketten wat voor u passend is. Met andere woorden een fruitpakket op maat, want wij hebben als doel: fruit aantrekkelijk presenteren,  heerlijk eetrijp aanbieden, zodat alles lekker op gaat!

LEVERING 

Werkfruit wordt geleverd binnen het gebied Hoorn, Enkhuizen en Medemblik. 

Wij kiezen bewust voor lage fruitkratten waardoor het fruit overzichtelijk wordt aangeboden met de minste kans op kneuzing. De inlegbladen zijn van gerecycled karton. De lege fruitkratten wisselen wij om, want samen gaan we voor een gezond milieu.

KOSTEN 

U heeft de keuze uit grote of kleine pakketten, luxe- of basispakketten. De vraag is of u uitgaat van een of twee stuks fruit per persoon  per dag of anders? Vraag gerust vrijblijvend een offerte aan bij VoorFRuit of klik hier.

Wij zorgen er graag voor dat u een fruitpakket ontvangt die bij uw wensen past.

BEZORGING IS GRATIS

Wij bezorgen in het gebied Hoorn-Enkhuizen-Medemblik gratis uw werkfruit. 

Wist u dat fruit niet alleen lekker en gezond is maar voor u als ondernemer ook gewoon fiscaal aftrekbaar! Het verstrekken van fruit op de werkvloer voor uw personeel zorgt voor een gezonde werkomgeving met meer vitamines en minder uitval door ziekte. Zolang u het fruit gedurende de hele dag aan uw personeel aanbiedt en het geen onderdeel van een maaltijd vormt, mag dit zelfs onbelast! De kosten zijn volledig aftrekbaar, net als de overige kosten binnen uw onderneming.

De fiscus betaalt zo voor maximaal 52% mee aan de gezondheid van uw medewerkers. Heeft u geen personeel of wilt u het fruit liever cadeau doen aan uw relaties als gezond geschenk, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Ook hiervan zijn de kosten voor u aftrekbaar!

*Contact wellicht nog wel even uw eigen belastingadviseur met betrekking tot bijvoorbeeld de BUA en andere reeds gemaakte kosten voor mogelijke beperkingen ten aanzien van uw specifieke eigen situatie.

Zet het licht op GROEN!

VoorFRuit boordevol vitaminen

VoorFRuit als gezonde snack die je fit houdt

VoorFRuit voorkomt de dagelijkse suikerdips

VoorFRuit heeft een positieve invloed op het ziekteverzuim

VoorFRuit geeft de juiste prikkel op de arbeidstevredenheid én productiviteit

Vraag vrijblijvend een offerte aan