• Beste bezoeker, vanaf heden kunt u alleen betalen door middel van een bankoverschrijving. Er wordt gewerkt aan een nieuwe website waar u ook weer met iDeal kunt betalen. Gebruik hiervoor het volgende bankrekeningnummer: NL43 RABO 01212 07765 t.a.v. Voorfruit

Wat is Werkfruit?

De fruitschaal is weer hip en mag nu voor(t)aan op de werkplek staan! Werkfruit is het aanbieden van fruit aan medewerkers binnen en buiten het kantoor en voor klantenrelaties bijvoorbeeld bij de receptie van uw bedrijf of bij bijeenkomsten, lunches of meetings.

VoorFRuit! verzorgt elke dag weer een blijmaker op de werkvloer: wij bieden werkfruit pakketten rijk gevuld met mooi en smaakvol fruit. Wij zorgen ervoor dat alle medewerkers er met nieuwe energie tegenaan kunnen gaan.

Wie maakt er gebruik van Werkfruit?

Van Werkfruit wordt volop gebruik gemaakt door medewerkers en relaties gedurende de werkdag, maar ook tijdens vergaderingen, meetings en teambuildings. Denkt u daarbij ook aan uw personeel dat onderweg is naar de klant, waarvoor fruit een uitstekende en gezonden energiebezorger is. Voor instellingen, bedrijven en organisaties heeft u de keuze uit grote of kleine pakketten, luxe- of basispakketten wat voor u passend is.

Levering van Werkfruit

Werkfruit wordt geleverd binnen het gebied Hoorn, Enhkuizen en Medemblik

 

De Kosten van Werkfruit

Al vanaf € 2,- per persoon per week ontvangt u 5 stuks fruit! U heeft de keuze uit grote of kleine pakketten, luxe- of basispakketten. Wij zorgen ervoor dat u een fruitpakket ontvangt die bij uw wensen past.

Wist u dat fruit niet alleen lekker en gezond is maar voor u als ondernemer ook gewoon fiscaal aftrekbaar! Het verstrekken van fruit op de werkvloer voor uw personeel zorgt voor een gezonde werkomgeving met meer vitamines en minder uitval door ziekte. Zolang u het fruit gedurende de hele dag aan uw personeel aanbiedt en het geen onderdeel van een maaltijd vormt, mag dit zelfs onbelast! De kosten zijn volledig aftrekbaar, net als de overige kosten binnen uw onderneming.

De fiscus betaalt zo voor maximaal 52% mee aan de gezondheid van uw medewerkers. Heeft u geen personeel of wilt u het fruit liever cadeau doen aan uw relaties als gezond geschenk, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Ook hiervan zijn de kosten voor u aftrekbaar!

*Contact wellicht nog wel even uw eigen belastingadviseur met betrekking tot bijvoorbeeld de BUA en andere reeds gemaakte kosten voor mogelijke beperkingen ten aanzien van uw specifieke eigen situatie.Zet het ‘licht’ op GROENVoorFRuit boordevol vitaminen

VoorFRuit als gezonde snack die je fit houdt

VoorFRuit voorkomt de dagelijkse suikerdips

VoorFRuit heeft een positieve invloed op het ziekteverzuim

VoorFRuit geeft de juiste prikkel op de arbeidstevredenheid én productiviteit

 

 


Vraag vrijblijvend een offerte aan


Bedrijfsnaam: *
Voornaam:
Achternaam: *
Adres: *
Postcode: *
Plaats: *
Land:
Telefoon: *
 
Email: *
 
 
* Omschrijving van uw wensen?: