• Beste bezoeker, vanaf heden kunt u alleen betalen door middel van een bankoverschrijving. Er wordt gewerkt aan een nieuwe website waar u ook weer met iDeal kunt betalen. Gebruik hiervoor het volgende bankrekeningnummer: NL43 RABO 01212 07765 t.a.v. Voorfruit

Over VoorFRuit

Wij zijn van Voor(FR)UIT! Voor iedereen die vindt dat een lekker stuk fruit er helemaal bij hoort hebben wij smaakvolle ideeën! Want of het nu bij je thuis, op je werk of bij je vrienden of familie is, met Voor(FR)uit! kun je overal genieten van lekker eetrijp fruit.

Wij besteden veel zorg aan de kwaliteit van het fruit. Dat doen wij in samenwerking met o.a. een tiental lokale fruittelers uit West-Friesland. Zo komen wij samen met vers fruit van appels, peren, pruimen, aardbeien en kersen.

Alleen het mooiste fruit is goed genoeg! En met onze “Voor(FR)uit! Smaakgarantie” weet je dat het met de smaak helemaal goed zit! Het is eenvoudig om mooi verpakte Fruitkado’s of Werkfruitpakketten te bestellen en die op het juiste adres en op de juiste dag in de week te laten bezorgen.

Met VoorFRuit! maak je iedereen blij!